L'art d'esculpir el suro de Pere Ciurana arriba a Barcelona

En Pere Ciurana, més conegut a la Vall d'Aro com a Batet, és artesà i escultor del suro i actualment viu a Calonge. Als 11 anys va descobrir la seva gran habilitat i des de llavors no ha parat d'esculpir tot tipus d'objectes diversos amb aquest material. Després de diverses mostres arreu de la comarca, el pròxim 23 de gener, en Pere exposarà tota la seva obra a l'illa Diagonal de Barcelona. 
This text will be replaced
 
L'exposició abastarà tota la col·lecció que ha anat fent en Pere durant tota la seva vida. Des del primer automòbil que va fer amb suro als 11 anys fins a maquetes i reproduccions superrealistes de màquines de tot tipus i treballades fins a l'últim detall.
 
La novetat i la peça estrella, una maqueta d'un poble que en Pere ha tardat fins a 2 anys en acabar-lo de confeccionar i que ha batejat amb un nom ben curiós.
 
De Castell d'Aro a la capital. I a partir d'aquí en Pere no tanca fronteres, podria ser que pogués fer noves exposicions en altres centres comercials.
 
El recull de 70 peces de suro es podran veure a l'Illa Diagonal a partir del 23 de gener i romandran exposades durant quatre setmanes.