Calonge i Begur es promocionen a la Fira Internacional d'Àustria

Els Ajuntament de Calonge – Sant Antoni i Begur es promociona des d’avui i fins al 15 de gener a la Ferien Messe Viena, la fira internacional de turisme que té lloc a la capital austríaca. 

 

Aquest és el primer any que les Àrees de Turisme d'ambdos ajuntaments baixempordanesos assisteixen a aquest esdeveniment amb l’objectiu d’obrir nous mercats i arribar directament al públic final austríac. Calonge i Begur participen en aquesta fira sota el paraigua de l’Agència Catalana de Turisme, compartint mostrador, amb el qual es col·labora en diverses accions de promoció conjuntes. L’estand de Calonge – Sant Antoni i Begur han rebut també la visita i el suport del Delegat del Govern de la Generalitat a Àustria, Adam Casals, i la directora del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Frankfurt, Montserrat Sierra.

La Ferien Messe Viena és la fira de turisme més important d’Àustria, i està previst que en aquesta edició rebi al voltant de 140.000 visitants. La fira va adreçada tant a professionals com a visitants particulars i compta amb més de 700 expositors de més de 70 països.