Última funció de 'La flor del Nadal' a Pals

Les festes de Nadal queden enrere però l'esforç que es fa a moltes viles petites per organitzar activitats nadalenques com el Pessebre Vivent o els Pastorets i en les que gairebé tot el poble s'hi implica provoquen que a 15 de gener encara poguem gaudir de representacions com aquests Pastorets de Pals.
This text will be replaced
És l'Associació Cultural i Esportiva El Pedró de Pals l'organitzadora d'aquesta obra teatral. Fa 37 anys que el poble s'involucra en els Pastorets, concretament en 'La flor de Nadal' de Francesc A. Picas. 
 
 
Moltes famílies van omplir encara el pavelló d'esports per viure la que ha estat la darrera funció. Pals ha ofert pastorets els dies 6, 8 i 15 de gener i en aquesta última funció s'ha fet a teló obert per aconseguir encara més proximitat i participació del públic.
 
La música en directe i el format musical de l'obra és un altre dels al·licients d'aquests Pastorets. Amb aquesta obra Pals s'acomiada del Nadal, unes festes en les que no hi ha faltat de res. El programa nadalenc pels palsencs ha ofert concerts, quines, exposicions de pessebres, conferències, el parc infantil de nadal, un mercat nadalenc i evidentment l'exitós pessebre vivent i la cavalcada de Reis.