Els equips del Baix Empordà aprofiten el mercat d'hivern

L'època del mercat d'hivern a la temporada futbolística arriba al seu desenllaç i entre les files dels principals conjunts que juguen al Baix Empordà hi ha hagut moviments molt destacats. Tant el Llagostera com el Palamós han incorporat fins a quatre homes.
 
This text will be replaced
 
Pel que fa als del Gironès, van inaugurar l'any amb la doble presentació de Manu Gavilán i Javi Chica. Gavilán és un davanter sevillà provinent de l'Eldenc, del mateix grup 3 de la 2a B. Javi Chica, per la seva banda, és un lateral amb experiència que ha passat per l'Espanyol, el Betis o el Valladolid i que despres d'haver signat pel Llagostera va estar a punt d'anar a l'Estoril portuguès. Per alegria del cos tècnic blaugrana al final s'ho va repensar. 
 
La setmana passada Alsina i els seus van tornar a fer una doble presentació. Es va tractar de la del defensa provinent de la Ponferradina Raül Fuster i de Pitu Comadevall, un dels homes més estimats per l'afició, que retorna a l'entitat després de mig any jugant a l'Índia. Per contra, la cara negativa de tantes incorporacions és la sempre amarga conseqüència d'haver de donar la baixa a alguns dels jugadors més joves de la casa.
 
Al mateix temps, a Tercera, el Palamós també s'ha reforçat amb quatre homes. Són els atacants Marc Bonaventura, Álex Cano, l'argentí amb passaport italià Nicolás Zanetti i el central ghanès Jacob Akrong. Han hagut de deixar el club Antony Lukic, Eric Pimentel, que ha marxat al Girona B, i Aleix Feixas, que s'ha incorporat a La Jonquera. El jove Àlex Devia se n'ha anat cedit al Cornellà de Terri. 
 
Mentrestant, a la 2a Catalana el canvi més gran l'ha experimentat el Palafrugell que va encetar el 2017 amb nou entrenador després de la destitució de Carmelo Alejo. Després d'un mal inici de temporada el conjunt ara dirigit per Josep Maria Pibernat ha sumat set dels darrers nou punts en joc.