9 autobusos del Baix Empordà donaran suport a Mas, Rigau i Ortega

9 autobusos sortiran aquest dilluns del Baix Empordà per donar suport a l'expresident de la Generalitat Artur Mas, l'exvicepresidenta Joana Ortega i l'exconsellera Irene Rigau al judici que es celebrarà contra ells per haver organitzat la consulta del 9N
This text will be replaced
Els busos sortiran a un quart de nou del matí de poblacions com Torroella de Montgrí, Palamós, Sant Feliu de Guíxols o La Bisbal d'Empordà, punts on també s'hi reunirà gent d'altres territorials. S'espera que els autobusos portin unes 500 persones fins a Barcelona, tot i que des de l'ANC Baix Empordà consideren que és difícil de comptabilitzar la mobilització total que es farà a la comarca perquè molts dels assistents aniran amb vehicles particulars. 
 
Malgrat això, afirmen que els 30.000 ciutadans que s'han inscrit fins ara són un bon indicador de l'èxit d'aquesta jornada reivindicativa que tindrà lloc davant del Tribunal Superior de Justícia.
 
El 6F és una mobilització amb vocació massiva que han organitzat totes les entitats sobiranistes amb el lema 'el 6 de febrer ens jutgen a tots'. Des de l'ANC fan una crida a tots aquells que van participar al 9N així com als demòcrates en general perquè s'organitzin, utilitzant dies de vacances o de dies de lliure disposició si és necessari, per acompanyar els investigats per posar les urnes i preguntar als catalans. 
 
El missatge de l'Assemblea és clar; la democràtica i la voluntat ciutadana no s'inhabiliten.