El POUM de Verges es farà per participació ciutadana

El POUM de Verges es farà per participació ciutadana. És la principal inversió que preveuen els comptes del 2017 que es van aprovar amb els vots de l'equip de govern de la CUP, l'abstenció del PDCat i el vot en contra d'ERC.

This text will be replaced

Intervé: Ignasi Sabater, alcalde de Verges

L'estudi inicial del pla d'ordenació urbanística té una partida de 20.000 euros i ha de renovar una normativa que data del 1987.  L'àrea d'urbanisme del consistori considera que està obsoleta i no atén les necessitats del municipi.

Màxima implicació veïnal i consens amb l'oposició

L'Alcalde, Ignasi Sabater, vol que l'actualització de la normativa es faci amb la màxima implicació de la ciutadania i reconeix que seran necessaris acords amb els altres dos grups del ple.

El procés que ha plantejat l'Ajuntament de Verges no vol presses. Per això el govern preveu 3-4 anys de per tenir el POUM a punt amb diferents fases de participació, des de la informativa passant per la recollida d'opinions i l'aprovació definitiva de la normativa

Comptes d'1.400.000 euros

POUM a banda, els comptes pugen a 1.041.200 euros amb inversions per petites actuacions en l'espai públic i equipaments municipals, i la recollida de residus porta a porta.