Vies Verdes esponsoritzarà un equip de la Trailwalker

El Consorci de les Vies Verdes tindrà un equip participant a l'Oxfam Intermón Trailwalker Girona. Per segon any el consorci ha obert un concurs per  seleccionar quin equip participarà a la cursa solidària patrocinat Vies Verdes i a qui se'ls donarà una dotació econòmica de 1.500 euros que els permetrà disputar l'edició 2017 d ela Trailwalker. 
This text will be replaced
Per optar a aquest premi és senzill. Tots els equips inscrits a la cursa o aquells que hi vulguin participar només cal que es facin una fotografia on apareguin entrenant les vies verdes de Girona o participant en les darreres edicions de la Trailwalker i publicar-la a Instagram. Aquest fotografia cal penjar-la amb l'etiqueta #EquipViesVerdes, ser seguidor del compte de les Vies Verdes (@viesverdesgi) i aconseguir la màxima repercussió.
 
Les tres fotografies que tinguin més "likes", més "m'agrada" entraran en un sorteig per escollir a l'equip guanyador.
 
L'equip guanyador mantindrà el nom amb el que s'hagi ja inscrit però el Consorci de les Vies Verdes els facilitarà el logotip de Vies Verdes de Girona, que hauran de portar a l'equipament durant la cursa. A més, es farà especial seguiment durant el temps previ a la cursa i en el seu desenvolupament.
 
L'Oxfam Intermón Trailwalker que enguany es celebra el primer cap de setmana d'abril és una cursa solidària que té l'objectiu de canviar la vida de milers de persones que tenen dificultats per cobrir les necessitats bàsiques, com l'alimentació o l'aigua potable. Sant Feliu de Guíxols tornarà a acollir l'arribada d'aquesta cursa que comença a Olot i que transcorre en els seus 100 km per les Vies Verdes de Girona.