Comencen les obres de la sala polivalent de Vall-llobrega

Aquest mes han començat finalment les obres del nou espai polivalent de Vall-llobrega que ha d'estar llest entre els mesos d'abril i maig. Aquesta sala polivalent és la gran inversió del 2017 i segurament es converteixi en el gran projecte d'aquest mandat.
This text will be replaced
INTERVÉ: Rufino Guirado, alcalde de Vall-llobrega
 
Fa molts anys que aquest equipament ha estat perseguit tant pels vilatans de Vall-llobrega com pels mateixos polítics i finalment d'aquí a pocs mesos serà una realitat. Les obres van començar a principis de mes i tindran una durara d'uns 3 mesos. La inversió va començar essent de mig milió d'euros però pot pujar fins els 600 mil, tota finançada amb fons propis de l'Ajuntament. Segons l'alcalde aquest és un espai molt esperat per a tothom que donarà a Vall-llobrega la oportunitat de disposar d'un espai polivalent per a tot tipus d'esdeveiments esportius o socials.
 
El pressupost d'inversions de Vall-llobrega per aquest 2017 és d'1 milió 200 mil euros i d'aquests, la meitat se n'aniran cap a l'espai polivalent que s'està construint. Vall-llobrega ha volgut substituir la carpa provisional on practicaven futbol sala i on també s'hi celebraven festes i altres actes d'entitats per un espai permanent i sòlid com serà la nova sala polivalent. Aquest polivalent tindrà una pista esportiva, lavabos, vestidors, magatzem i grades i serà un espai amb totes les garanties de seguretat per poder-hi portar a terme diferents propostes culturals, esportives i d'oci.