Augmenta el prestigi i la demanda del recuit de Fonteta

Fa uns quants hiverns, en una exitosa campanya publicitària d'una famosa marca cervesera Els Amics de les Arts enumeraven tot el que el que els semblava remarcable de Catalunya: "Que què tenim? Tenim el recuit de Fonteta", deia en un moment donat el músic de Vidreres Joan Enric Barceló. 
This text will be replaced
INTERVÉ: JOAQUIM MARTELL, RECUIT DE FONTETA Doncs si llavors aquesta menja ja gaudia de bona fama, actualment encara es troba en una constant fase de creixement i és un dels productes gastronòmics més reconeixbles del bell mig de la plana del Baix Empordà.
 
El Recuit de Fonteta de Casa Martell veu com la demanda i el prestigi del seu producte estrella, el recuit de drap, creixen any rere any, i intenten adaptar-s'hi dins del que una petita línia de producció de cinc persones pot assumir. 
 
Segons la temporada i la quantitat de llet de cabra disponible, la producció oscil·la entre els 1500 i els 2000 recuits diaris. Els clients, de tot tipus, van des de restaurants, hotels i xarcuteries fins als particulars que s'acosten a la mateixa botiga de Fonteta. Entre les claus de l'èxit, el producte de proximitat i la producció artesanal que tant es valora cada cop més.  
 
La frescor del producte, però, també és el seu principal "handicap": la vida d'un recuit abans que caduqui és d'uns cinc dies. Ben mirat, això no és cap problema i és que, a l'hora de la veritat, volen de la nevera.