Neix el CF Base Llagostera

Es presenta en societat el CF Base Llagostera. El creixement que ha fet la UE Llagostera en la darrera dècada té, de ben segur, el seu costat positiu però també suposa que l'estructura del seu futbol base s'ha tecnificat i professionalitzat molt. És per això que l'entitat s'ha hagut d'allunyar de l'equip proper on tots els nens que simplement tenen ganes de jugar no hi caben.
 
This text will be replaced
Intervé: Josep Aliu, President del CF Base Llagostera
 
Si més no, així és com ho veuen els pares dels joves futbolistes que ara han decidit fundar un club que pretén retornar a la idea de l'equip de poble i evitar que els seus fills hagin d'anar a jugar a municipis veïns o, fins i tot, deixar la pràctica del futbol. 
 
Aquest nou club es troba ara en fase de formació i ja hi ha garantits com a mínim quatre conjunts. L'objectiu és poder competir en tantes categories com sigui possible des d'escoleta fins a sènior. Hi ha constància que un grup de jugadors locals voldrien formar un equip a 4a catalana i, des de la nova direcció, ja se'ls ha animat a buscar una vintena de futbolistes que vulguin completar la plantilla. 
 
Lluny d'enfrontar-se Unió Esportiva, CF Base i Ajuntament hauran d'asseure's a negociar diversos aspectes que faciliten la convivència de les dues entitats. El primer i més necessari: el fet d'haver de compartir el camp municipal.