Cap de setmana d'autèntica primavera a la Costa Brava

Ulleres de sol, gorres, bicicletes, cerveses a les terrasses i, fins i tot, gent banyant-se. Tots ells són alguns dels molts indicadors que fan sospitar que el bon temps ja ha arribat a la Costa Brava. Si més no, com a mínim, ha fet un petit avançament del que serà la primavera quan encara és hivern. 
 
This text will be replaced
 
El cap de setmana ja es presentava prometedor, quant a condicions primaverals, després d'un dijous i un divendres amb el cel completament destapat i temperatures al voltant dels 20ºC als migdies. El dissabte s'ha llevat seguint la mateixa tònica i, tot i que amb alguns núvols prims esporàdics, el mercuri també ha arribat a la vintena de graus al Baix Empordà. La tarda agradable s'ha anat refrescant i ha donat pas a una nit amb temperatures encara baixes d'uns 8º C que han precedit un diumenge menys assolellat.
 
El diumenge queda definit per les pluges suaus i intermitents al llarg de la tarda a la comarca i màximes lleugerament inferiors a les del dia anterior que ronden els 17º C.
 
Malgrat sembli que el bon temps ja ha arribat que ningú faci el canvi d'armaris encara. Després d'una setmana entrant amb condicions semblants a les viscudes fins ara remullada per alguns xàfecs, la primavera entrarà de forma oficial el 20 de març i immediatament donarà pas a pluges i temperatures a la baixa.