El Club Bitlles Catalanes Vall-Llobrega lidera el campionat gironí

El Club de Bitlles Catalanes Vall-llobrega encapçala la classificació de la Lliga Girona. Amb cinc anys d'història els vall-llobreguencs ja s'han consolidat com un dels clubs més competitius de les comarques gironines.

Intervé: Albert Burgas, President Club Bitlles Catalaes Vall-llobrega

Després de dotze jornades disputades, la darrera a Begur el passat cap de setmana, aquesta entitat enfila la recta final cap al títol provincial amb 21 punts, cinc més que el segon classificat, L'Empordanet.

Tot i centrar gran part dels seus esforços en aquest campionat que tenen a tocar, els integrants del Club Vall-llobrega també participen individualment i per equips a la Lliga Catalana. En aquesta darrera categoria també lideren el seu grup, amb un punt més que el Llofriu. Finalment els dos primers classificats tindran accés a la fase final del campionat català.

Però és que encara n'hi ha més, i aquí és on Vall-llobrega agafa protagonisme. Durant el mes de juny el municipi albergarà les finals de la Copa, en les que hi participaran els vuit conjunts que superin totes les eliminatòries que han arrencat aquest mes de març.

El Club de Bitlles Catalanes Vall-llobrega creix any rere any i tot just està vivint el seu tercer Campionat de Catalunya. Els dos anteriors es van saldar amb un tercer i un quart lloc. Aquest any, tot i que saben que serà molt complicat, els seus jugadors somien amb assolir el seu millor registre.