Final de la Lliga Girona de Bitlles Catalanes a Vall-llobrega

El poble de Vall-llobrega ha estat la seu de la final de la Lliga Gironina de Bitlles Catalanes. Una competició de vuit equips baix-empordanesos que va començar el setembre i que finalitza aquest diumenge amb l'entrega dels trofeus. Amb els resultats obtinguts fins ara, els equips ja saben qui opta a guanyar i qui no. Per ara, el Vall-llobrega lidera la lliga amb 21 punts. El segueixen l'Empordanet de Begur amb 16 punts i el Palamós amb 14.
This text will be replaced
Intervé: Albert Burgas, president Club de Bitlles Vall-llobrega
 
 
Amb les dues jornades d'aquest diumenge, els equips en porten ja 14 disputades. Unes 7 trobades en total a diferents punts del territori Baix empordanès. Tot i ser una lliga de Girona, no hi ha cap equip que sigui de la capital. De fet, el nivell del baix Empordà en les bitlles catalanes és cada vegada més alt.
 
Tot i que sembla haver crescut el nivell, no passa el mateix amb l'afició. Des dels diferents clubs fan una crida a tothom que vulgui a venir a provar aquest esport. A més, asseguren que tothom és apte per practicar-lo.
 
La final d'aquest diumenge donarà pas a altres competicions i campionats en què disputar-se el trofeu. La Lliga de Girona ha estat un escalfament per altres competicions com el Gran Premi de Catalunya o la Lliga Catalana.