12 camps de futbol i 3 pavellons baixempordanesos, al MIC

12 camps de futbol del Baix Empordà acolliran partits del MIC 2017, que de l'11 al 16 d'abril portarà la xifra rècord de 284 equips d'arreu del món a terres gironines. Malgrat que des de l'edició passada el MIC va marxar de Palamós i va agafar Girona com a seu central, el Baix Empordà manté el lligam amb el mundialet de clubs.
This text will be replaced
Del total de 29 terrenys de joc disponibles, 12 seran dels municipis baixempordanesos de La Bisbal d'Empordà, Torroella de Montgrí, l'Estartit, Begur, Palafrugell, Mont-ras, Palamós, Calonge, Sant Antoni de Calonge, Castell-Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro. 
 
A Torroella de Montgrí, l'Estartit i Begur hi jugaran els alevins de futbol 11, a Palamós i Sant Antoni els alevins de futbol 7, a Castell-Platja d'Aro, Calonge, Mont-ras, Begur, Palafrugell, La Bisbal d'Empordà i Santa Cristina d'Aro els infantils i finalment els cadets competiran a Sant Feliu de Guíxols. 
 
En total, el torneig internacional de futbol base acollirà durant menys d'una setmana 700 partits en 22 municipis gironins. Hi participaran equips dels 5 continents i de 42 nacionalitats diferents pertanyents a clubs tan internacionalment coneguts com el Barça, el Reial Madrid, el Manchester United, el Milan o les seleccions nacionals de Mèxic o Brasil. 
 
Al llarg de la història de la competició, molts joves jugadors que posteriorment s'han convertit en grans estrelles han participat al MIC, com Messi, Neymar, Piqué o Marcelo. 
 
El bàsquet tindrà també el seu espai amb el naixement del MICBasketball, que es portarà a terme del 13 al 16 d'abril. Hi participaran més de 1.000 jugadors dividits en 96 equips que jugaran un total de 240 partits. 
 
12 pavellons de la província de Girona seran seus de la competició, i d'aquests 3 seran baixempordanesos. Seran el de Santa Cristina d'Aro, Sant Antoni de Calonge i Palamós. 
 
Alguns dels  grans equips que participaran al MIC de bàsquet seran el Barça, la Penya, el Gran Canària, el Lokomotiv rus o l'Escola Bàsquet Girona Marc Gasol.