Mooma Cider vol expandir-se a Barcelona

Només fa un any que han començat a comercialitzar sidra i sucs monovarietal a base de poma i ja s'han fet un espai al mercat gironí. Es tracta de la marca Mooma, una sidra baix-empordanesa fruit de l'afany d'innovació d'una família que fa més de 50 anys que conreen pomes als camps de Palau-Sator. 
This text will be replaced
 
Primer van començar amb la sidra, un producte que elaboren seguint un procés acurat de selecció de pomes i que barregen segons les característiques de maceració, premsa i fermentació. Asseguren que la sidra i els sucs que elaboren tenen propietats per a molts desconegudes.
 
Per ara, el seu producte es mou a la província de Girona i la seva producció és reduïda. Tot i això, asseguren que volen augmentar els seus punts de venda per arribar expandir-se fins a Barcelona sense perdre l'essència local i de qualitat que els distingeix.
 
Amb el Baix Empordà com a escenari i molts anys d'esforç i proves per millorar el producte han pogut arribar a fer-se un nom. De fet, amb un any ja han rebut diversos premis, entre ells un primer premi de tast internacional que es va celebrar a Astúries. Mooma Cider va superar altres marques procedents de Sud-àfrica, Anglaterra, Suècia, Irlanda i fins i tot d'Astúries.