Verges i Porrera s'agermanaran en honor a Lluís Llach

Dos paisatges que han marcat la vida personal i artística de Lluís Llach són Verges i Porrera, dos municipis que ara iniciaran els tràmits per agermanar-se en honor del cantautor, músic i poeta català.
This text will be replaced
Intervé: Ignasi Sabater, alcalde de Verges 
 
El 2013 Verges va declarar-lo fill predilecte de la localitat i ara el municipi juntament amb Porrera tenen una nova oportunitat per reconèixer els seus treballs i la seva implicació en la cultura catalana. De fet, aquesta iniciativa va sorgir dels dos consistoris que van trobar oportú retre homenatge a Llach agermanant els dos pobles que van marcar la seva vida.
 
A més, enguany és un any important per a Lluís Llach. Fa 50 anys que va iniciar la seva carrera i 10 que es va acomiadar dels escenaris, precisament a Verges on va néixer. Lluís Llach va debutar el 22 de març del 1967 al Centre Catòlic i Social de Terrassa. La seva trajectòria es va allargar més de 40 anys, fins que al 2007 es va acomiadar del seu públic a Verges. Dues commemoracions que es volen vertebrar sota el projecte Llach 50, iniciat aquesta setmana i que s'allargarà durant tot l'any.