El Llagostera no es refia de l'Eldenc

El Llagostera rep aquest divendres sant l'Eldenc, el cuer de la categoria i matemàticament ja equip de Tercera Divisió. Els gironins saben que el rival arriba amb el factor tranquil·litat que ells fa temps que no tenen i és que l'Eldenc ja no hi té res a perdre.
 
Pel Llagostera en canvi és un altre partit decisiu en el que necessiten puntuar, sobretot guanyar per retallar distàncies en la lluita per la permenència a Segona B. Ara mateix el Llagostera és quinzè amb 38 punts, a 6 del descens. Si guanya el Llagostera respirarà però encara li quedarà guanyar alguna altra jornada per quedar-se a la categoria.
This text will be replaced
Intervé: Oriol Alsina, entrenador del UE Llagostera
 
L'eldenc arriba a la Costa Brava esquitxat per la polèmica d'un 12 a 0 al camp del Barça B que va fer saltar sospites per haver participat en una trama d'apostes que va acabar amb detencions de membres del conjunt alacantí. Això fa que el rival arribi a la Costa Brava amb menys jugadors del primer equip i amb jugadors del planter. Alsina no es refia del rival perquè amb la renovació de jugadors no coneix el nou joc.
 
El partit es juga aquest Divendres Sant a les 6 de la tarda i des del club llagosterenc conviden a l'afició a desplaçar-se al camp per animar l'equip en un altre dels partits decisius per la permenència.