Un Llagostera més a prop de la permanència (2-0)

Victòria del Llagostera per 2 a 0 davant l'Eldense. Amb aquest resultat els d'Oriol Alsina poden respirar més tranquils, ja que els deixa molt més a prop de la salvació per mantenir-se en la categoria. Havien de guanyar i ho van fer, però no va ser fàcil. L'Eldense, amb un equip ple de juvenils i jugadors de filial, van proposar un partit incòmode al Llagostera i tot i les múltiples ocasions de gol, no es va deixar marcar.

This text will be replaced

Intervé:  Roberto Campillo, entrenador Eldense/Oriol Alsina, entrenador Llagostera

Els blaugrana van haver de suar per guanyar la seva permanència. Va ser molt necessària l'actuació de Moragón, que deixant-se el físic va poder aturar un penal. La victòria va arribar a la segona part quan finalment Diego Jiménez va poder encertar després d'un córner. El segon gol, el va marcar Marc Martínez després d'una falta directa. Tot i l'alegria de la victòria però calia reflexió i autocrítica per part del conjunt blaugrana.

Amb el resultat ja aconseguit i els tres punts a la butxaca. El Llagostera haurà de continuar lluitant i no despistar-se per quedar-se a segona B. L'Eldense, en canvi, ja no té res a fer.