S'allarga la Setmana Santa a la Costa Brava Centre

La Costa Brava Centre ha bullit aquests dies festius de Setmana Santa amb una excel·lect ocupació turística que ha deixat més que satisfet el sector.
This text will be replaced
INTERVÉ: Brian Carmona, restaurador
 
El bon temps ha propiciat que moltes persones apostessin per un destí de platja com és la Costa Brava i per això s'han omplert platges, avingudes, passejos marítims, restaurants i hotels. Les nits de divendres i dissabte els hotels de la Costa Brava Centre han penjat el cartell de complert però el que més els ha sorprès ha estat la bona ocupació des del dissabte prèvi a Rams fins el dijous Sant amb una ocupació turística del 50%. També les nits del dijous i del diumenge han estat molt bones amb un 75%, una xifra sobretot en la nit de diumenge que feia anys que no s'assolia.
 
Els restuaradors esperaven gent però l'ocupació ha estat desbordant, de dijous a dilluns alguns dels restaurants del passeig marítim de Platja d'Aro estaven plens ja a abans de la 1 del migdia no podien donar taula fins a les 4 de la tarda.
 
Aquests dies els visitants han gaudit d'un temps immillorable per mitjans d'abril i s'han notat les ganes que hi havia d'estrenar la platja i lluir la roba estiuenca. Dades molt optimistes d'ocupació que fan preveure un dels millors estius dels últims anys. La recuperació econòmica comença a ser una realitat i la gent ha aprofitat els primers dies de vacances i de calor per desplaçar-se a la Costa Brava Centre i consumir.
 
La bona ocupació també s'ha notat a les carreteres. Aquest dilluns molts van patir les retencions habituals d'una operació tornada estiuenca a la carretera C65 amb aturades entre Santa Cristina i Llagostera d'uns 4 quilòmetres i mig o a la C31 amb aturades de 10 quilòmetres entre Castell-Platja d'Aro i Llagostera.