La diada de Sant Jordi al Baix Empordà

Com cada 23 d'abril, toca sortir al carrer i comprar la rosa o el llibre. El Sant Jordi és una de les tradicions més estimades de casa nostra i és per això que aquest diumenge els carrers dels municipis del Baix Empordà anaven ben plens. Si bé és tradició que el noi regali una rosa a la noia i la noia un llibre al noi, sembla que no tothom ho té tant clar.
Intervenen: Xavier Cortadelles, editor del llibre "La Costa Brava. Àlbum guia 1925"/Sergi i Aina, parella/Gari i Josep. parella/ Maria Paretes, presidenta de l'associació de putaires de Girona.
 
Un bon llibre però agrada a tothom. Sí més no, per Sant Jordi és l'excusa perfecta per comprar o regalar un llibre. Hi ha qui els agrada compartir-lo amb la persona estimada.
 
Els autors i editors, també han estat signant llibres durant aquest Sant Jordi. A la rambla Vidal de Sant Feliu n'han presentat diversos, entre ells tempus fugit: records d'infantesa de Joaquim Pijoan o La Costa Brava. Àlbum guia 1925. Aquesta última es tracta d'una reedició d'una de les primeres guies que es van publicar sobre el litoral de la regió de Girona
 
A Platja d'Aro com en altres punts de la comarca, a part de les parades de roses i llibres també s'hi han organitzat diverses activitats. Més de 150 puntaires d'arreu de Catalunya han celebrat el Sant Jordi a Platja d'Aro. Porten anys teixint al dia de Sant Jordi en aquesta localitat de la Costa Brava portant alegria i color en un dia tan especial com aquest.
 
En altres localitats, com Begur s'han llegit poemes i proses d'autors coneguts. Tot plegat per fer d'aquesta diada un dia especial, no només pels enamorats sinó per tots els catalans i catalanes.