Veïns de Vall-llobrega tallen la carretera C-31 per reclamar a la Generalitat una nova escola

Els conductors que circulaven aquest divendres per la C-31 al voltant de les sis de la tarda s'han trobat amb una sorpresa. Una manifestació que ha tallat completament tota la via en sentit Girona. Són una cinquantena d'alumnes de l'escola de Vall-llobrega acompanyats pels seus pares i professors que amb pancartes i crits, han estat reclamant a la Generalitat que els doni llum verda per construir una nova escola.
This text will be replaced
Intervé: Carla Montoto, presidenta de l'AMPA
 
Actualment el centre educatiu són mòduls prefabricats amb problemes de climatització i amb evidents símptomes de deterioració. Fa 12 anys la Generalitat els va prometre una nova escola i cansats d'esperar i amb molta indignació han decidit fer-se escoltar d'una vegada.
 
Fa uns anys, l'excusa de la Generalitat per no construir el centre havia estat la disponibilitat financera del Departament d'Ensenyament. Ara, argumenten que es tracta d'una qüestió demogràfica, però des de Vall-Llobrega afirmen que la població està creixent i que es tracta d'una obra prioritària.
 
Si bé fins ara no han rebut cap resposta de la Generalitat, des de l'escola asseguren que continuaran fent soroll perquè se'ls escolti. Si més no, ja han redactat un informe explicant les condicions en què es troba aquesta escola.