Arrenca la 14a edició de la Fira de les Herbes a Peratallada

El nucli medieval del poble de Peratallada s'ha omplert aquest diumenge de parades de plantes aromàtiques, espècies i tot tipus de productes elaborats amb herbes. Ja fa 14 anys que l'Ajuntament de Forallac celebra la Fira de les Herbes a Peratallada. 
This text will be replaced
Intervé: Quim Carol, entitat Sitra (educació i divulgació ambiental)
 
Es tracta d'un mercat estretament lligat amb la història, la naturalesa i les tradicions que pretén donar a conèixer la gran varietat d'herbes que existeixen i el seu ampli ventall d'aplicacions.
 
Més d'una vintena d'expositors han posat parada a la plaça del castell oferint tot tipus de producte relacionat amb les herbes, sigui medicinal, decoratiu o gastronòmic.
Per complementar la fira, ja fa anys que s'hi organitzen activitats paral·leles com tallers, xarrades o exposicions. Aquest diumenge els visitants han tingut l'oportunitat de fer-se per exemple un xarop per la tos o un oli medicinal, tot elaborat amb herbes.
 
Ja el divendres, van començar els actes per encetar la tradicional Fira de les Herbes. A la sala d'exposicions del Teatret s'hi va organitzar una xerrada a càrrec de Salvador Garcia Arbós sota el títol "Tots cuinem amb herbes i no ens n'adonem".