62 guardonats per la qualitat turística en destí al Baix Empordà

Aquesta és la fotografia de família de totes les empreses privades i organismes públics que han estat distingits amb el guardó del Pla de Qualitat Turística en Destinació. Enguany han estat 62 els representants d'empreses i entitats adherides al pla les que han estat distingides per la seva tasca i compromís en adquirir el nivell de qualitat idoni en els serveis del destí.
This text will be replaced
Des de l'any 2000 el Consell Comarcal del Baix Empordà va començar a impulsar el Pla de Dinamització Turística i amb ell aquest distintiu de qualitat en els serveis turístics amb l'objectiu que la destinació tant en l'àmbit privat com en el que són oficines de turisme, platges i espais públics donés un servei de qualitat que sigués apreciat pels visitants.
 
Malgrat aquests anys d'experiència com a comarca en la implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí, des de Baix Empordà reconeixen que incorporació de noves empreses i altres organismes es va fent i cada any se'n incorporen de noves, però que cal continuar fent pedagogia.
 
Les empreses i entitats distingides amb el Compromís de Qualitat Turística per aquest 2017 han estat oficines de turisme, museus, restaurants, hotels, platges, apartaments turístics, allotjaments de turisme rural, càmpings, empreses de turisme actiu i altres serveis.