Retard en la finalització d'obres de l'espai polivalent de Vall-llobrega

Les obres del nou espai polivalent de Vall-llobrega estan molt avançades però serà impossible acabar-les aquest mes de maig tal i com estava previst.
Des de l'ajuntament han apostat per fer tota l'obra en una sola fase i no esperar a una segona fase com s'havia plantejat, això repercuteix en el calendari d'obres que s'allarga uns 2 mesos.
This text will be replaced
 
Vall-lobrega fa una inversió important en aquest espai polivalent que substitueix la carpa que donava aixopluc a les activitats esportives i socials de la vila. Aquest nou equipament tindrà una pista multiesportiva que també podran aprofitar els alumnes de l'escola per fer-hi activitats i l'assignatura d'educació física. Grades, vestidors i magatzem tot regint-se a la normativa vigent i que per tant convertirà aquest espai en un edifici polivalent de referència, també a nivell de seguretat.
 
Les obresvan començar el mes de febrer i podrien estar a principis d'estiu. Aquesta sala polivalent és la gran inversió del 2017 per Vall-llobrega i segurament es converteixi en el gran projecte d'aquest mandat. Fa molts anys que aquest equipament ha estat perseguit tant pels vilatans de Vall-llobrega com pels mateixos polítics i finalment d'aquí a poc serà una realitat.