Oriol Alsina plega com a entrenador del Llagostera perquè està "cremat"

L'entrenador de la UE Llagostera Oriol Alsina tornarà als despatxos. El tècnic ha anunciat per sorpresa que la temporada que ve deixarà la banqueta i se centrarà únicament en la direcció esportiva. Alsina assegura que està cremat, un dels motius segons ha dit: els constants impediments que ha posat l'Ajuntament de Llagostera per fer créixer el club.
This text will be replaced
Intervé: Oriol Alsina, entrenador del UE Llagostera
 
Oriol Alsina ha estat tècnic del Llagostera en 17 temporades amb un petit parèntesi el primer any de Segona Divisió A. El tècnic d'Arenys de Mar deixa uns números espectaculars amb set ascensos en 13 anys i 4 campionats de lliga. Ha disputat 611 partits amb 296 victòries, 144 empats i 171 derrotes.
 
Aquesta temporada ha salvat l'equip després d'un any molt difícil en què tot i muntar un conjunt pel play-off, ha hagut de batallar per la permanència fins al final.
 
Amb aquesta decisió, Alsina torna a la situació de quan l'equip va pujar a Segona Divisió A. Llavors va situar Santi Castillejo com entrenador, però els mals resultats de l'equip van fer que tornés a la banqueta formant tàndem amb Lluís Carrillo. Ara caldrà veure qui ocuparà la seva posició. Segons Alsina, una de les opcions més probables és que el nou entrenador sigui Òscar Àlvarez, l'actual segon entrenador durant aquestes últimes temporades. En tot cas, el club encara ho està debatent i ho anunciaran la setmana que ve.