El Baix Empordà acull uns Jocs Emporion amb 4.500 joves esportistes

4.500 escolars de totes les comarques gironines es van donar cita aquest cap de setmana a diverses poblacions del Baix Empordà per celebrar la quarta edició dels Jocs Emporion. Els Jocs Emporion són les finals territorials gironines dels jocs escolars organitzats per cada un dels Consells Comarcals i que se celebren al llarg del curs acadèmic.
 
Intervé: Gemma Serra, Consell Esportiu del Baix Empordà
 
Tot tipus de disciplines esportives com futbol 7, bàsquet, voleibol, natació, mini olimpíades d’atletisme-cros, gimnàstica artística, gimnàstica rítmica, judo, hip-hop, patinatge, handbol o, com a novetats d'enguany, bitlles catalanes, corfbol i duatló van omplir de competicions diverses fins a vuit municipis baixempordanesos.
 
Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro, Calonge - Sant Antoni, Mont-ras, Palafrugell, Torroella de Montgrí i la Bisbal d’Empordà van viure un cap de setmana de finals a nivell gironí i, per tant, de competitivitat. El que fa els Jocs Emporion especials, però, és que també es premiaven els valors i el "Fair play".
 
Els Jocs Emporion pretenen ser un punt de trobada dirigit tant als joves esportistes com al públic general, a fi de promoure entre els pares, mares i educadors una major conscienciació de la importància de la pràctica esportiva i els hàbits saludables.