Escorcolls a Corçà vinculats amb la detenció de Sandro Rosell

Un discret però important desplegament policial s'ha personat al Mas que Sandro Rosell té a Cassà de Pelràs en el marc de la investigació per blanqueig de capitals que ha acabat amb l a detenció de l'expresident del Barça. 
This text will be replaced
 
Rosell i la seva dona Marta Pineda han estat detinguts amb cinc persones més com a pressumptes líders d'una xarxa de blanqueig de capitals. La Policia Nacional Espanyola ha registrat diverses oficines i vivendes que els Rosell tenen a Barcelona, Lleida, Andorra i Cassà de Pelràs. 
Cap a les 11 del matí diversos agents de la Policia Nacional Espanyola i la Guàrdia Civil acompanyats per Pineda s'han personat al mas per iniciar un escorcoll amb l'ajuda de la unitat canina del cos policial. 

Un cas de finals dels 90

L'investigació, liderada per l'Audiència Nacional i la UDEF,  sostè que l'entramat de Rosell cobrava comissions il·lícitets pels drets audioviduals de la selecció brasilera de futbol que posteriorment es blanquejaven a través de diverses empreses pantalla ubicades en paradisos fiscals. Es tracta d'un cas que es remunta a finals dels 90 quan Rosell era alt directiu de Nike al Brasil, abans que fos Directiu  de la Junta de Joan Laporta primer i escollit president del Barça després.
 
El cas també està investigat al país sud-americà i també hi està implicat l'expresident de la Federació Brasilera de Futbol Ricardo Texeira. 
Aquest cas es suma a altres deutes que l'expresident té amb la justícia. La FBI l'està investigant en el marc de la pressumpta corrupció detectada a la FIFA i l'Audiència Nacional Espanyola també l'acusa d'estafa i corrupció per l'assumpte Neymar. Un procés judicial en el que també hi ha investigats el Barça, el Santos i l'actual President blaugrana Josep Maria Bartumeu. 
 
El registre a Cassà de Pelràs ha aixecat força expectació mediàtica mentre aliè al desplegament de mitjans i policials el jardiner de la finca continuava tallant gespa com si res estigués passant.