Els alumnes de la Fundació Cavall de Troya faran una exhibició de l'après durant el curs

Fa un any ja que la Fundació Cavall de Troya de Vall-llobrega va iniciar el seu projecte de treball entre les persones i els animals. Un equip de professionals de diferents disciplines uneixen esforços per ajudar a les persones, majoritàriament infants, que per patir alguna discapacitat psíquica o física necessiten millorar la seva qualitat de vida. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Juan, director de la Fundació Cavall de Troya A través dels animals els nens posen en relleu valors de convivènvia que els fa avançar el seu desenvolupament i en la seva conducta. Malgrat estan especialitzats en l'equinoteràpia i totes les seves variants, la hípica Cavall de Troya també disposa d'animals de granja amb els que els nens i nenes també interaccionen.
 
Amb l'arribada de la fi del curs des de la hípica preparen diferents exhibicions que portaran a terme el proper diumenge per tal que els infants puguin ensenyar tot l'après al llarg dels darrers mesos i deixar palès l'evolució que han fet.
 
La granja escola esdevé un espai educatiu on els nens aprenen a respectar el medi natural i els animals. Uns valors que els permet fer créixer la pròpia confiança i conèixer el comportament dels animals amb els que es relacionen.