El Consell Comarcal del Baix Empordà s'integra a la xarxa de Tributs de Catalunya

El desplegament de l'Agència Tributària de Catalunya segueix en pas ferm, un exemple és que hores abans que el secretari d'hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, visités Televisió Costa Brava ha signat un conveni de col·labboració en matèria tributària amb el Consell Comarcal del Baix Empordà segons qual el consell s'integra a la xarxa de Tributs de Catalunya. 

This text will be replaced
INTERVÉ: Lluís Salvadó, secretari d'hisenda de la Generalitat Així les oficines de La Bisbal d'Empordà, Palamós, Begur, Calonge i Platja d'Aro actuaran com a finestreta única i punt d'assistència tributària, on els ciutadans d'aquestes poblacions podran obtenir atenció bàsica i presentar declaracions. Unes oficines que han de servir per millorar la coordinació i el servei als ciutadans.
 
El conveni que han signat ambdues administracions que deixa la porta oberta a arribar a nous acords o incloure alguna addenda que estableixi les actuacions de la recaptació executiva.
 
L'acord que s'ha fixat durant la visita del secretari d'hisenda al Baix Empordà també preveu que el Consell Comarcal cedirà uns espais de les seves oficines centrals a l'Agència Tributària de Catalunya 
perquè pugui prestar els seus serveis als contribuents de la comarca a partir de l'1 de setembre, mentre no estigui operativa l'oficina territorial de La Bisbal.