Aquest cap de setmana arrenca la V edició del festival Ítaca

La tradicional pujada al Montgrí aixecarà el teló aquest cap de setmana de la cinquena edició del festival Ítaca. La pujada familiar a la muntanya torroellenca que es celebrarà aquest diumenge comptarà amb les actuacions musicals de Pau Riba i Guillem Roma, a més del tast de vins multitudinari que es fa cada any a dalt del castell. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Franc Arnau, director artístic festival Ítaca Tot i que la pujada al Montgrí sigui l'acte més emblemàtic del tret de sortida del festival, és aquest dijous una conferència sobre la llibertat d'expressió serà l'encarregada d'obrir la programació d'enguany.
 
Fins a principis de juliol una vintena d'actuacions farciran el cartell del festival que com cada any serveix per donar el tret de sortida als certàmens musicals d'estiu del Baix Empordà. 7 poblacions de la comarca, a més de Girona i Barcelona, acolliran les diferents propostes artístiques. Al llarg d'aquest mes i mig s'oferiran concerts, teatre de petit format, xerrades i activitats familiara, sempre amb l'objectiu de recuperar les festes majors de poble, de gaudir de les places amb la gent de l'entorn, però donant un plus de qualitat a les propostes artístiques.
 
Mishima, Gossos, Albert Pla & Tortell Poltrona, el Jazzpera o Marc Martínez entre d'altres són els artistes pujaran a l'escenari de l'Ítaca 2017 que per primera vegada programa una doble nit de concert a l'Estartit pel cap de setmana de la revetlla de Sant Joan.