La NUT treu al mercat dues ginebres noves

Totes i cadascuna d'aquestes ampolles surt d'una petita empresa baixempordanesa que ha revolucionat el món dels destil·lats catalans. 
This text will be replaced
INTERVÉ: David Urgell, ginebra NUT Si bé crèiem que la ginebra més autèntica només podia venir l'Anglaterra, la NUT ha més que demotrat que l'Empordà també pot ser terra de bona ginebra i que aquesta és una beguda alcohòlica amb prou caràcter per gaudir-la amb un parell de glaçons. Una manera de poder reconèixer els aromes i sabors que s'amaguen darrera aquesta London Dry Gin elaborada de manera clàssica amb els 13 ingredients naturals i orgànics.
 
La moda per la ginebra i tots els seus combinats ha portat a la NUT a no conformar-se amb un destil·lat i treballar conjuntament amb especialistes per treure al mercat nous productes. Fa poques setmanes que han sortit dues noves propostes d'aquesta ginebra, es tracta de dos productes que tenen com a base la clàssica NUT però que s'hi ha introduit un altre ingredient en forma d'infusió.
 
La ginebra NUT va néixer fa cinc anys de la mà de diversos socis que van decidir embrancar-se en aquest projecte que no ha parat de créixer, evolucionar i adaptar-se al mercat. Minuciosos en tots els detalls que conformen aquest producte, el packaging de les ampolles també innova cada any.
 
En pocs dies es preveu que la NUT presenti una nova varietat que ha treballat amb una altra empresa de la comarca. Nou producte amb un segell 100% baixempordanès.