Ullastret reivindica els seus orígens en el festival Indika

El poble d'Ullastret ha fet un viatge en el temps de més de 2.200 anys. S'ha convertit en aquest cap de setmana en un autèntic poblat iber gràcies al Festival Indika. Ja fa 3 anys que aquest poble baix-empordanès organitza aquesta fira que compta amb un munt d'activitats de caràcter familiar. Propostes gastronòmiques, artístiques i culturals que apropen els visitants a la cultura ibèrica.
 
This text will be replaced
Intervé:  Josep Miquel Gatius, alclade Ullastret
 
 
Al matí s'ha pogut seguir una visita teatralitzada. Bintar, una antiga habitant de la ciutat ibèrica d'Ullastret ha ensenyat als visitants els indrets més històrics del poble. Una manera de conèixer Ullastret i els seus orígens.
 
Al nucli històric d'Ullastret també s'ha omplert de tallers per exemple de fabricació i decoració de ceràmica, d'encuny de moneda o fins i tot alguns s'han dedicat a moldre gra per transformar-lo en blat de farina.
 
Els restaurants també han participat oferint tastets inspirats en el menjar i el beure d'època ibèrica.
La novetat d'aquesta tercera edició i l'activitat estrella ha estat però la visita a la ciutat ibèrica a través d'unes ulleres virtuals de darrera generació. Una experiència que no ha deixat indiferent a ningú.