Pals obre la Torre de les Hores per a visites guiades

Centinela de l'Empordà i icona de Pals, sempre ha estat present al municipi però ben pocs palsenc i palsenques l'havien pogut veure per dins. La Torre de les Hores va estrenar visita guiada en la que tenint en compte l'afluència d'aquest cap de setmana, de ben segur es convertirà en una de les atraccions turístiques més importants de Pals.
This text will be replaced
 
Intervé: Ester Reig, informadora turística  
 
Després d'un procés de restauració que ha tingut cinc fases, aquest patrimoni ja està preparat per rebre visitants amb la màxima seguretat. De fet, l'úlitima fase ha estat arranjar le escales interiors per fer-la visitable.  Des de dalt de tot i amb dia clar, es poden veure unes espectaculars vistes de la plana de l'Empordà.  La visita guiada, potser massa curta, explica la història de la torre i la seva importància per Pals
 
La Torre de les HOres va ser construïda el segla IX i té una altura de 15 metres. Formava part d'un castell medieval que va ser destruït durant la Guerra Civil Catalana del Segle XV però el Rei Joan I va voler preservar la torre per motius de seguretat.  El nom de Torre de les Hores és posterior a la seva construcció i va ser sobrevingut al seu ús original. 
 
 La propera visita guiada serà el proper 18 de juny i l'Ajuntament ja en prepara d'altres sempre prèvia reserva.