El sector turístic preveu un 90% d'ocupació a la Costa Brava per Sant Joan

El sector turístic de la Costa Brava Centre espera una bona ocupació durant aquest cap de setmana de revetlla de Sant Joan.
De fet, aquest divendres nit serà el punt fort. Coincidint amb la revetlla, tant hotelers com restauradors esperen fins a un 90% d'ocupació.
 

This text will be replaced

 

La costa com cada any, serà el destí preferit per passar aquesta festivitat. Les altes temperatures d'aquest mes de juny i les propostes festives i culturals que ofereix la costa arrossegaran milers de persones a passar el cap de setmana prop del mar.

Aquest matí de divendres ja es podia veure pel carrer molta gent passejant, omplint terrasses i dins els restaurants. Una activitat turística que de fet, ja hem pogut anar veient durant els darrers caps de setmana.
 
Tot però, no serà positiu, es preveu un cap de setmana complicat a les carreteres de la zona, sobretot a tots els accessos a les platges com podria ser la carretera C-31. Durant el vespre del divendres s'esperen diversos quilòmetres de retenció. També el diumenge amb l'operació tornada cap a les ciutats.