Sant Joan multitudinari a la Costa Brava

L'estiu ha quedat inaugurat amb un cap de setmana de revetlla de Sant Joan en el que tot han estat bones notícies pel sector del turisme i l'hostaleria, i és que les xifres d'ocupació a la Costa Brava centre han arribat a valors superiors al 90%. 
This text will be replaced
Intervé;  Jordi Díaz, Associació Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d'Aro
 
Malgrat que enguany la revetlla ha caigut en divendres i el dissabte ha estat, doncs, festiu, restaurants, hotels i locals d'oci no se n'han ressentit. Els empresaris i treballadors del sector han apuntat que des de mitjans de setmana, coincidint amb el fi del curs escolar, ja havien començat a arribar més clients de l'habitual i que el divendres al matí carreteres, platges i establiments ja presentaven un ple propi de les grans cites.
 
El clima viscut durant la setmana, per la seva banda, ha estat l'altre gran atractiu turístic d'aquesta revetlla. Les condicions metereològiques de sol i calor dels darrers dies s'han mantingut fins el diumenge al matí, quan les pluges han tret el cap després de setmanes sense fer-ho. Un fi de festa, però, que només és l'avantsala d'un estiu que es preveu multitudinari. 
 
La revetlla de Sant Joan ha coincidt amb actes dels programes de festes majors com la de Palamós o concerts com els del festival Ítaca a L'Estartit,  fet que ha animat més encara les nits baixempordaneses del darrer cap de setmana de juny.