Els càmpings gironins fan inversions valorades en 25 milions d'euros

Convertir el càmping en un resort on el client trobi tot allò que necessita per gaudir de les seves vacances. Aquest és el repte de futur que des de fa anys s'ha marcat el càmping Cala Gogó de Calonge. 
This text will be replaced
Enguany el càmping de la Costa Brava Centre ha obert la temporada estrenant un nou espai aquàtic infantil i ha incorporat una vintena de nous allotjaments entre bungalows i Mobil Homes. Els càmpings de la demarcació de Girona estan en constant renovació, enguany han invertit 25 milions d'euros en millorar les seves instal·lacions. 
 
 
El càmping Cala Gogó és un dels 11 càmping del Baix Empordà que ha apostat per seguint renovant les seves instal·lacions. De fet, des que va obrir fa 55 anys, el càmping ha estta en constant millora per tal d'adaptar-se a les necessitats dels clients. Avui turista que s'allotja en un càmping esdevé un client exigent que busca comoditat i luxe, en un 
 
El càmping calongí ha estrenat 8 bungalows de luxe els quals disposen de terrassa a bones vistes, dues dutxes, televisió per satèl·lit, rentavaixelles i totes les comoditats del que són aquestes estances que es converteixen en la casa on passar les vacances. La piscina infantil esdevé una de les altres novetats del complex.
 
Aquest és un exemple de l'aposta per l'excel·lència i per mantenir el lideratge en qualitat que fan els càmping gironins. Els 25 milions invertits els permeten obrir la temporada amb una oferta de primer nivell que fa que continuin sent capdavanters a Europa i rebre cada any un gran nombre de premis.
L'Associació de Càmping de Girona que enguany celebra el seu quarantè aniversari va registrar al llarg del 2016 més de 9 milions de pernoctacions. El sector és un dels que crea més ocupació a l'estiu, amb 6.500 treballadors, una xifra que s'ha anat incrementant en els darrers anys.