La Costa Brava Centre obrirà el juliol amb el 90% d'ocupació

La Costa Brava Centre enceta el juliol amb reserves hoteleres garantides durant aquest inici de mes que ens porten a poder parlar d'una ocupació del 90%.
This text will be replaced
INTERVÉ: Martí Sabrià, gerent Associació Costa Brava Centre Després d'una Setmana Santa i tota una primavera amb una ocupació mitjana a l'alça, el sector turístic preveu seguir amb bones xifres durant l'estiu. Tot i que la primera setmana sempre és la més fluixa, la tendència dels darrers anys i les reserves que a dia d'avui ja hi han fetes, fa pensar que aquest estiu ha de ser fins i tot millor que l'anterior. A l'espera que el turisme de l'Estat no vingui fins a l'agost i que durant el juliol es limiti a gaudir de la Costa Brava durant els caps de setmana, francesos, holandesos i belgues són els clients que fan que el juliol presenti unes dades d'ocupació molt òptimes.
 
Si el temps acompanya i no hi ha cap altre factor que pugui alterar les previsions, des del sector creuen que aquesta temporada ha de ser la millor dels darrers anys.
 
A banda que l'ocupació ja es situa al 90%, el sector turístic assegura que amb l'augment de la demanda s'està venent a millor preu i que la despesa per càpita serà més elevada.
 
Amb l'agost també garantit amb el turisme nacional que es suma a l'europeu que ja està aquí des del juliol, l'únic interrogant que ens queda és el de la segona quinzena de setembre molt supeditada a les condicions meteorològiques.