Comencen a arribar els primers turistes d'un juliol que es preveu multitudinari

L'arribada del juliol aquest cap de setmana ha inaugurat el primer dels dos mesos turístics per excel·lència a la Costa Brava. Hotels, càmpings i tot tipus d'establiments veuen com es confirma la tendència iniciada l'any passat i el nombre de reserves fetes fins ara s'ha disparat respecte a temporades anteriors. Molts negocis parlen de rondar el 80% d'ocupació aquest juliol. 
 
This text will be replaced
Intervé: Anna Nadal, Recepcionista del Càmping Mas Patoxas
 
Passada la breu i intensa celebració de la revetlla de Sant Joan comencen a arribar els primers turistes que faran estades més llargues. De moment, i fins que l'agost sigui pràcticament a tocar, el turista nacional seguirà essent de cap de setmana. Mentrestant, el juliol és el mes del visitant estranger. Entre altres nacionalitats, alemanys, belgues o holandesos (com és el cas del Mas Patoxas de Pals, el càmping que hem anat a visitar) seran els protagonistes d'aquest primer tram d'estiu. 
 
En part degut a la situació sociopolítica dels darrers anys el turisme francès és el que ha agafat més embranzida a la costa gironina. Els nostres veïns troben en aquesta zona un servei amb un comfort i una relació qualitat-preu molt atractius. Com ja va succeir l'any passat el francès serà una de les llengües més sentides aquest juliol a la Costa Brava.
 
Les primeres setmanes del mes que acabem d'obrir es preveuen relativament tranquiles, però a partir de la segona quinzena de juliol la feina a nivell turístic ja no cessarà fins passat el pont de l'onze de setembre. Totes les estimacions fan pensar en un estiu de rècord.