Nexes és el viver d'empreses de referència de les comarques de Girona

Vuit anys després de la seva obertura el viver d'empreses de Forallac, el "Nexes", esdevé el viver d'empreses de referència a les comarques de Girona. De fet aquest viver que va entrar en funcionament el juliol del 2009 s'ha convertit en aquest temps en el sisè viver de tot Catalunya i es troba a la posició número 37 de l'Estat Espanyol. 
This text will be replaced
Unes dades que fan que aquest viver situat al Baix Empordà s'equipari o obtingui millors resultats que vivers de poblacions molt més grans.
 
Empreses com TeGust que avui exporta fins i tot al Japó van tenir els seus inicis en el viver de Forallac i no ha estat fins fa tan sols uns mesos quan amb el creixement de l'empresa s'han traslladat a una nau industrial. Actualment dels 27 projectes empresarials que es desenvolupen a Nexes hi trobem marques tan conegudes com la ginebra NUT o la cervesa La Brava. I és que Nexes, el viver d’empreses i centre de negocis de Forallac, és un equipament municipal que va néixer amb l’objectiu de dinamitzar el teixit econòmic local i afavorir la creació, el desenvolupament i la consolidació d’activitats empresarials i industrials. 
 
Vist l'èxit de la iniciativa, l'alcalde de Forallac, Josep Sala, lamenta que no fossin capaços d'engegar-lo abans, doncs l'edifici on es troba estava construit des del 2002.
 
Segons el mateix Ajuntament una de les claus de l'èxit del nexes és que està gestionat per gent del món empresarial. Des del primer dia es va apostar perquè el consell d'administració no estés format per polítics si no per empresaris reconeguts que fossin capaços de tirar endavant un projecte d'aquestes característiques.