Josep Sala, 30 anys d'alcalde

 
Forallac fa tres dècades que té el mateix alcalde. Josep Sala compleix aquest 2017 30 anys a l'alcaldia del municipi del Baix Empordà. Durant 8 eleccions municipals els ciutadans han escollit a Sala com a batlle. 
This text will be replaced
Amb moltes ganes encara de treballar per la població, Josep Sala no s'ha plantejat fer un pas al costat. A dos anys per les properes eleccions Sala assegura que no ha rumiat que hi hagi un relleu. L'actual alcalde assegua que continua tenint molts projectes per desenvolupar al municipi, entre ells un dels més immediats seria tirar endavant un centre d'interpretació que s'ubicaria a Peretallada i a partir d'allà radiaria tot el municipi. De totes maneres Josep Sala afirma que els projectes que més li omplen com a govern són aquells que no es veuen, aquells que es poden explicar i que suposen una millora pels ciutadans. De fet, amb 30 anys liderant l'Ajuntament Sala explica que només ha celebrat una inauguració, la de l'actual edifici de la casa de la vila.
 
Amb un repàs a aquest passat de l'alcaldia de Forallac que ha permès a Josep Sala abordar projectes i serveis, com ell mateix explica, milloren la vida als ciutadans, Sala encara té una assignatura pendent i és la d'estrenar una escola. Fa deu anys que els nens i nenes de Forallac imparteixen classes en mòduls prefabricats. Tot i que no és de competència municipal Sala treballa perquè la Generalitat destini partida a la construcció de l'equipament.
 
Josep Sala és l'alcalde de la comarca que més anys porta al cap davant del càrrec.