La gran final del Pica Lletres aquest diumenge a Televisió Costa Brava

La Gran Final del ‘Pica Lletres’ arriba diumenge a les teles locals i Movistar+.

Després de mesos de nervis i emocions, diumenge sabrem finalment quin és l’alumne que millor lletreja de Catalunya. A partir de les 17h, enganxa’t a la teva tele local o al canal 159 de Movistar+ per veure la Gran Final Nacional del ‘Pica Lletres’, el concurs que des del 2007 posa a prova el coneixement del català dels estudiants del país.

Des del Teatre de la Passió d’Esparreguera, la prova reunirà els 18 nois i noies de 3r d’ESO que han quedat finalistes a les edicions territorials del concurs, disputades al llarg del curs acadèmic. 
Veurem, doncs, l’habilitat i la rapidesa amb què els participants afronten les diferents rondes de lletreig. L’any passat es va endur la victòria Clara Farraró, del Col·legi Cor de Maria de la Bisbal d'Empordà. Després de dues temporades amb guanyadors de les comarques gironines, estarem atents a si es manté o bé es trenca aquest predomini territorial. 


Els 18 alumnes finalistes d'aquesta edició provenen de Balaguer (Noguera), Vilanova i la Geltrú (Garraf), les Borges del Camp, el Masnou (Maresme), Vilafranca del Penedès, Alcanar (Montsià), Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), el Prat de Llobregat, Olot(Garrotxa), Tarragona, Vilassar de Dalt (Maresme), Sant Cugat del Vallès, Viella (Vall d’Aran), Girona, Manresa (Bages), Ripoll i Manlleu (Osona).