5 mil persones passen pel White Summer el dia de l'obertura

Ja ha obert les portes una de les propostes d'estiu més exitoses dels darrers anys a la Costa Brava Centre. El White Summer ha crescut en programació i en espai
i ofereix des d'aquest passat dissabte fins el 27 d'agost un mercat d'expositors de moda, complements i decoració, una àmplia i variada oferta gastronòmica a base de food trucks i una programació cultural per tots els gustos.
 
This text will be replaced
 
Aquets festival està pensat per tota la família i per això també es reserva espai i programació pels més petits. Els organitzadors han creat una oferta perquè tan els estiuejants que estan aquest mes a la Costa Brava, com els mateixos empordanesos i gironins que ho tenen a prop puguin gaudir d'una entretinguda tarda-nit d'estiu amb bon ambient i una oferta de qualitat.
 
Dissabte el White Summer va obrir les portes i unes 5 mil persones van assistir a la obertura del festival en què es va poder veure l'espectacle Xarxa Humana de La Fura dels Baus, la mateixa companyia tancarà el festival el 27 d'agost. 
 
Aquets any també s'ha creat una nova zona de tast per poder degustar productes km.0 de Girona i l'Empordà amb una programació pròpia de tallers i cates.
 
El White Summer ha crescut molt des de la creació ja fa 6 anys i ja és tot un fenòmen d'estiu a la Costa Brava.
 
Seran milers les persones que gaudiran d'aquest espai eclèctic on moda, decoració restauració, cultura i oci comparteixen espai al cor de l'Empordà.