Hotels plens i més capacitat de despesa dels turistes durant l'agost

L'agost és històricament la nineta dels ulls dels hotelers de la Costa Brava centre i enguany no ha estat diferent. Es preveu que fins a final de mes la ocupació fregui el 100% i s'omplin tots els llits. 
This text will be replaced
Intervé: Martí Sabrià, gerent del gremi d'hoteleria de la Costa Brava Centre
 
Si bé durant l'època de crisi l'agost també va ser un mes amb grans xifres d'ocupació i els mateixos nivells de gent al territori, la notícia d'aquest estiu és que s'allargaran les estades malgrat les pujades els preus, ja que enguany les famílies ja no van tan escanyades. 
 
El turista que visita la Costa Brava durant el mes d'agost té una mínima capacitat adquisitiva, ja que la Costa Brava Centre és una destinació més cara que altres punts turístics de Catalunya. 
 
La majoria dels visitants són gent del país que visita el territori coincidint amb el seu mes de vacances i francesos, que han fet de la Costa Brava pràcticament una extensió del seu país durant la primavera i aquest any com a novetat han tornat el mes d'agost. A més a més, aquest estiu s'hi han sumat belgues i holandesos, que aquest any han començat tard les vacances escolars i per tant han allargat fins la primera quinzena d'agost una estada que generalment s'acabava al juliol.