S'acaba l'episodi de mal temps a la Costa Brava

La baixada de temperatures i el mal temps han estat flor d'un estiu, i mai millor dit. A partir d'aquest cap de setmana, les temperatures tornaran a pujar i la sensació d'estiu es farà notar de nou a la Costa Brava. 
This text will be replaced
Intervé: Josep Pascual, meteoròleg 
 
Els darrers dies ha estat habitual la imatge de gent passejant abrigada amb jaquetes especialment a primera hora del dia o ja entrada a la nit. Les temperatures han caigut fàcilment per sota dels 20 graus i la sensació de fred s'ha accentuat per les pluges que tant dimecres com dijous van descarregar durant la tarda vespre en diversos punts de la Costa Brava Centre. El canvi de tendència però, és a tocar.
 
El refredament de les temperatures així com les pluges han aixecat les alarmes entre els qui estiuegen al territori per tractar-se del mes d'agost. Els qui estudien habitualment la meteorologia i registren les seves variacions però avisen que no es tracta d'un fenomen tan excepcional com ens pensem. 
 
No està previst que de cara al cap de setmana es repeteixin les pluges, si bé al llarg del dia podrien aparèixer algunes nuvolades.