Els festivals baixempordanesos nominats als Premis Fest

El Festival Cap Roig, el Porta Ferrada i l'ÍTACA, Cultura i Acció han estat nominats als Premis Fest que reconeixen la tasca dels festivals de música de l'estat espanyol.
Aquesta és la 4a edició d'aquests premis que ja han esdevingut un punt de trobada anual entre els promotors dels festivals, les marques i els demés professionals que els fan possibles.
 
This text will be replaced
 
El festival Cap Roig és el que més nominacions té dels festivals baixemprodanesos, en total 5. Està nominat a Millor Fetsival de Petit Format, a el premi al Festival més Sostenible, al Festival Revelació i també compta amb dues nominacions més, una pel Millor Directe Nacional amb el concert de David Bisbal i l'altre al Millor Directe Internacional per l'espectacle de Norah Jones.
 
També el Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols ha estat nominat als Premis Fest. En aquest cas al Millor Festival de Mitjà Format, al Millor Festival de Petit Format, i al Millor Directe Internacional pel concert de Jaimie Cullum.
 
Finalment el Festival ÍTACA Cultura i Acció que té lloc abans de l'estiu a diferents municipis del Baix Empordà també està nominat en 3 categories. Les nominacions són per Millor Festival de Petit Format, a Festival Revelació i al premi al Festival més Sostenible.
 
Les votacions es poden fer a través del web dels premis i estan obertes fins el 10 d'octubre. La votació professional es farà els ides 11 i 12 d'octubre i es coneixerà el nom dels guanyadors el 25 d'octubre a l'Estadi Bilbao Arena.
 
Aquests premis són l'únic reconeixement que hi ha al país dedicat exclusivament als festivals de música. Volen ser un segell de qualitat pels festivals i entre els seus objectius hi ha el de fer aquests festivals més atractius a ulls de patrocinadors, artistes i públic.