5 restaurants de Pals i Regencós estrenen la campanya del calamar de potera

5 restaurants de Pals i Regencós impulsen durant el mes d'octubre la campanya del calamar de potera, un producte típic de la zona que es pesca de forma artesanal i que pot jugar un rol principal als plats, ja que arriba viu a les cuines i pot donar molt de joc combinat amb productes de la zona com el tradicional arròs de Pals. 
This text will be replaced
Intervé: Joan Carles Sánchez, xef
 
Participaran jornades gastronòmiques del Calamar de potera els restarants Sa Punta, Es Portal Hotel Gastronòmic, Pahissa del Mas Pou, Sol Blanc i La Calèndula i ho faran per mitjà de suggeriments i no de menús tancats. Aquests mateixos restaurants, juntament amb el Vicus, organitzaran al llarg de la tardor-hivern tres campanyes gastronòmiques mes: del 20 de novembrer al 20 de desembre l'angula del riu Ter, del 15 de gener al 15 de febrer la tòfona i durant el mes de març el fetge gras d'ànec. 
 
Tot plegat per posar en valor durant tot l'any els productes i restaurants de l'Empordanet de Pals així com els seus cellers. 
 
Les jornades del alamar de potera es celebren a aquesta època perquè és precisament entre finals d'estiu i finals de novembre quan més efectiva és la pesca en la modalitat de potera. La resta de calamars es poden trobar durant tot l'any.