Verges enllesteix aquest any l'arrenjament de la ciutat medieval

L'Ajuntament de Verges ha aprovat un pressupost d'1 milió 100 mil euros amb els vots a favor dels regidors de la CUP que governen al poble i l'abstenció dels regidors dels partits que seuen a l'oposició, Esquerra Republicana i Convergència i Unió.
El Pressupost manté els mateixos números que els anys anteriors i contempla dues grans inversions que els diferents partits polítics representats a l'ajuntament vergelità coincideixen en que són prioritàries.
 
This text will be replaced
 
El carrer del rec és l'últim tram del casc antic de Verges que queda per connectar al clavagueram i soterrar-li els serveis. S'aprofitarà aquesta inversió de 300 mil euros finançada pel PUOSC i el FEDER per arreglar també el carrer Progrés, un vial molt transitat. La segona gran inversió per aquest exercici és la supressió de les barreres arquitectòniques de la casa consitorial que té una partida reservada de 80 mil euros. La resta d'inversions que el govern portarà a terme a Verges s'engloben en obres de microurbanisme.
 
L'alcalde assegura que s'arremengarà per buscar noves subvencions per garantir que Verges segueix actualitzant-se i posant-se el dia tot i les limitades possibilitats econòmiques que caracteritzen un poble de 1.200 habitants.