Una trentena de colles han participat a la rua de La Bisbal d'Empordà

Una trentena de colles van desfilar aquest dissabte a la rua de carnaval de La Bisbal d'Empordà. 
La carreterra principal del municipi, el carrer 6 d'octubre, va omplir-se de dalt a baix de les colles empordaneses que van arribar a la capital de comarca gairebé per acomiadar el carnaval 2016.
 
This text will be replaced
 
El punt de trobada va ser el Museu Terracotta des d'on totes les colles van sortir i van anar desfilant per la carretera fins el passeig. Les vint i set colles participants i el públic que es va aplegar a veure-les i a gaudir de la festa van passar una tarda del tot primaveral en què el sol i el bon temps van ser els protagonistes.
 
Creueristes, punkis, marietes, brasilers o, fins i tot, uns originals formatgets van ser algunes de les disfresses que es van poder veure a la rua que va estar marcada pel bon rotllo entre les colles i les ganes de fer gaudir al públic que va sortir al carrer pre veure-les.
 
La majoria de les colles participants aquest dissabte a La Bisbal ja havien estrenat la seva disfressa en les diferents rues que s'han anat celebrant al Baix Empordà.
 
La rua de carnaval de La Bisbal d'Empordà és la penúltima que se celebra a la comarca del Baix Empordà per això són tantes les colles d'arreu dels municipis veïns que s'acosten fins la capital de comarca per exprimir al màxim els últims dies de carnaval. L'última rua del carnaval 2016 se celebra a Calonge.