Obertes les inscripcions per la V Copa Marnaton eDreams

Després d'haver batut rècord de participació en l'última edició amb gairebé 4.000 nedadors, el 7 de maig arrenca a Barcelona la V Copa MARNATON eDreams. 
El circuit de reptes de natació a mar obert recorrerà més de vint quilòmetres del litoral català al llarg de quatre diferents reptes que tindran lloc a Barcelona, Begur, Sant Feliu de Guíxols i Cadaqués respectivament.
Una cinquena edició que persegueix més que mai la popularització de la natació en aigües obertes, oferint distàncies llargues, mitges i curtes, a més de les proves KIDS i
la modalitat de Relleus a Barcelona. Donant cabuda així en les seves proves a nedadors professionals i populars. Els reptes MARNATON 2016 La Platja de Sant Sebastià (Barcelona) acollirà per tercer any la MARNATON eDreams Barcelona, un repte de 2km enfocat a popularitzar la natació en aigües obertes. La jornada constarà de: prova individual dones, prova individual homes, prova de relleus i prova Kids. El circuit de relleus tindrà una distància de 500m. Els equips estaran composts per 4 nedadors i cadascun d'ells realitzarà dues voltes al recorregut.
El segon repte de la temporada serà el 12 de juny a Begur. La 4ª MARNATON eDreams Begur es compon de dues travessies: una de 7km d’Aiguablava a Sa Riera, preciosa a la vegada que exigent per les seves corrents, i una altra de 3,5km de Sa Tuna a Sa Riera. A més, els més petits podran participar d'aquesta jornada nedant en la MARNATON Kids. En finalitzar, els participants podran recuperar forces gaudint d'una Paella.
El 2 de juliol arriba el torn de la 5ª MARNATON eDreams Sant Feliu de Guíxols. Els participants podran escollir entre nedar la travessia de 6km de Canyet a Sant Feliu de Guíxols o la distància inaugurada l'any passat d'1,5km de Port Salvi a la Sant Feliu de Guíxols. Dues travessies que sorprenen per l'espectacularitat de creuar nadant el Pas del Freu, un passadís de no més de 5m d'ample i 10 d'alt que serveix d'entrada a Sant Feliu. Els més petits tindrà també la seva prova Kids. En finalitzar la jornada, un any més, tindrà lloc la ja clàssica butifarrada.
La V Copa MARNATON eDreams s'acomiadarà el 17 de setembre a Cadaqués. Aquest any se celebra ja la novena edició d'aquesta mítica travessia que reuneix a tots els amants de les aigües obertes en aquest emblemàtic poblet de la Costa Brava. Com a novetat aquest any, hi haurà 3 distàncies a escollir. La travessia de 6,5km del Cap de Creus a la platja de Cadaqués, la travessia de 2,5km de Caials a la Cadaqués i una nova distància de 4km de Portlligat a Cadaqués. Com cada any els KIDS també seran protagonistes en la MARNATON KIDS. En finalitzar el dia, tots els participants estan convidats a una gran festa a la Plaça de Cadaqués, un èxit rotund any rere any.
Inscripcions
Avui dilluns a les 12h de matí s'han obert  les inscripcions per a tots els reptes MARNATON. (www.marnatonedreams.com). Durant les primeres 48 hores els inscrits als 4 reptes rebran de regal una boia MARNATON per nedar en el mar. A més, els primers inscrits podran beneficiar-se de preus reduïts.