70 policies del Baix Empordà es formen a Pals sobre Codi Penal i Seguretat Ciutadana

 
Pals ha estat la seu de la  trobada d'una setantena de policies vinguts de diversos municipis del Baix Empordà. 
Agents de la policia local de Pals, Begur, Torroella de Montgrí i la Bisbal d’Empordà, així com els Mossos d'Esquadra de la Bisbal d'Empordà es van aplegar a la sala d'actes del Museu de Ca la Pruna per tal de participar en una sessió formativa sobre Codi Penal i Seguretat Ciutadana.
 
Organitzada per la Policia de Pals i el Cap dels Mossos de la Bisbal, l'objectiu de la sessió era posar al dia els agents en relació a les principals novetats de la Llei Orgànica 1/2015 de la reforma del Codi Penal i de la Llei de Seguretat Ciutadana 4/2015. I per fer-ho, els organitzadors van voler comptar amb una ponent de primer nivell, com és la Fiscal Delegada Provincial de Estrangeria de Girona, Sandra Fagil Fraga.
Aquesta jornada s'emmarca en l'activitat formativa que de forma regular organitza la Policia Local de Pals a fi de mantenir els agents plenament actualitzats i adaptats als canvis normatius i legals del país. En paraules dels propis assistents a la jornada, la formació va ser de molta utilitat i va donar una visió molt operativa i pràctica dels principals elements de les noves lleis a tenir en compte per part dels agents en la seva activitat quotidiana.